BuitenSchoolse Opvang (BSO)

 

Partou

Ontspannen na een drukke schooldag op de BSO van Partou

Op de bso’s van Partou maken kinderen na schooltijd samen de grootste lol. Na school en in de vakanties staat ontspanning voorop. Kinderen mogen zelf kiezen waar ze zin in hebben. Een 

spannend spel, een gave workshop of gewoon lekker een boek lezen? Het kan bij Partou allemaal.

 

Naar buiten, muziek en bewegen
Iets nieuws ontdekken en uitproberen is altijd leuk, of je nou kleuter bent of tiener. Daarom biedt Partou veel verschillende activiteiten aan, waarbij de nadruk ligt op naar buiten, muziek en bewegen. Rondom de  bso's zijn verschillende speelpleinen waar ze met de kinderen heen gaan. Met lekker weer zoeken ze het park op voor een picknick of gaan we rolschaatsen of skeeleren. 

Partou brengt zelfs uw kind naar zwemles. Dit scheelt u weer tijd en de kinderen vinden het altijd leuk om met een groep kinderen samen te gaan zwemmen. Een extra stimulans om het goed te doen.

 

Vakantie op de bso
En in de vakanties is er extra veel tijd, dus pakken ze extra uit. Ga mee op ontdekking in de natuur, met de eigen natuurbus of in de speeldernis. Altijd al willen weten hoe kleding wordt ontworpen? Ga met mee naar het Viktor&Rolf ontwerpatelier. Of doe mee met één van onze sportworkshops als Judo of Bootcamp..

 

Vaak werkt Partou samen met partners als Staatsbosbeheer en Unicef om zo uw kind een onvergetelijke tijd te bieden. Samen met de kinderen worden de mooiste avonturen beleefd.

 

Kinderen denken mee
Samen met de kinderen bepaalt Partou het programma. Ze vragen hen actief mee te denken over wat ze die dag of in de vakantie willen ondernemen. Kinderparticipatie staat bij hen hoog in het vaandel. Zo voelt uw kind zich betrokken en medeverantwoordelijk voor wat er op de bso gebeurt.

 

Twee locaties
Partou vangt op de Jacob Loisstraat kinderen van 7 tot en met 12 jaar op. Kinderen van 4 tot en met 6 jaar kunnen naar de Walenburgerweg bij ons om de hoek. Op deze manier kan Partou de kinderen leeftijdsgebonden activiteiten bieden. Daarnaast hebben hun pedagogisch medewerkers specifieke kennis van de ontwikkeling van kinderen in deze leeftijd.


Hun vaste team bestaat uit gekwalificeerde pedagogisch medewerkers, die veel persoonlijke aandacht voor uw kind hebben. Het team is een hechte groep en heeft veel plezier in het werk.

 

Voorschoolse opvang
Begint uw werkdag vroeg of heeft u een lange reistijd? Dan is voorschoolse opvang een uitkomst. U kunt uw kind al vanaf 07.00 uur bij Partou brengen. Zij zorgen er dan voor dat hij veilig en op tijd op school aankomt.

 

Er zijn 3 vormen van bso opvang:

1. Naschoolse opvang

Bij Partou vangen we de kinderen op aansluitend aan de schooldag. Voor de Provenier betekent dit:
    Korte middag (vanaf 15.00 uur tot 18.30 uur) en/of Lange middag (vanaf 12.30 uur tot 18.30 uur)
De kleuters worden uit de klas opgehaald. De kinderen vanaf groep 3 verzamelen ze op het groene plein voordat ze naar de BSO lopen, aan het eind van de straat. 

2. Ook opvang in vakantieweken...

Bij Partou kunt u kiezen voor verschillende soorten opvang. Zo kunt u niet alleen kiezen tussen opvang zonder vakantieopvang (40 weken) of mét vakantieopvang (52 weken), maar bieden ze tevens twee tussenvormen (44 weken en 48 weken), waarbij u zelf kunt aangeven welke vakantieweken u opvang nodig heeft. In de vakanties zijn de vestigingen geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

3. Incidentele opvang

Als u eens incidenteel opvang nodig heeft, dan is dat in overleg met de manager van de bso ook mogelijk. Zowel na schooltijd als in de vakanties. Deze worden dan via automatische incasso bij u in rekening gebracht, waarna u hier ook weer een jaaropgave voor de belastingdienst van ontvangt.

Tegemoetkoming van de overheid

Voor- en naschoolse opvang, inclusief vakantieopvang, vallen onder de Wet kinderopvang. Dit betekent dat ouders kinderopvangtoeslag kunnen aanvragen bij de Belastingdienst. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.toeslagen.nl

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kijkt u op www.partou.nl of kunt u contact opnemen met Nicole Bijvoets, vestigingsmanager. U kunt contact met haar opnemen via telefoonnummer 06 – 22 497 151 en nicole.bijvoets@partou.nl. 

 

kinderdam

De wereld ontdekken doe je op de BSO’s van KindeRdam

Gaat uw kind naar basisschool De Provenier? Dan kunt u bij KindeRdam terecht voor de Buitenschoolse Opvang op de Bergselaan. Wij hebben drie BSO’s in de buurt van de school: BSO De Vrijvoeters, Spetters en De Pierewaaier.

 

Buitenschoolse opvang

Op de Buitenschoolse Opvang valt écht wat te beleven. Omdat we het bij KindeRdam belangrijk vinden dat kinderen zich in een fijne omgeving kunnen ontwikkelen. Dat zij de ruimte krijgen om hun talenten te ontplooien en hun wereld te vergroten. Kortom, dat zij op ontdekkingsreis kunnen gaan. En daar helpen we kinderen graag bij!

 

We bieden daarom elke week een gevarieerd programma boordevol activiteiten. Van sport en spel tot creatieve expressie. Daarnaast verzorgen we regelmatig extra workshops waar kinderen zich voor

kunnen inschrijven. En dat doen ze graag. Want wie wil er nou niet hoelahoepen, freerunnen, bootcampen, animaties maken of toneellessen volgen?

 

BSO De Vrijvoeters is er speciaal voor kinderen van 4 tot 8 jaar. BSO Spetters en De Pierewaaier bieden opvang voor kinderen van 8 tot 12 jaar. Alle kinderen worden met een stint opgehaald bij school.

 

Welkom bij de BSO’s van KindeRdam. Wie gaat er mee op ontdekkingsreis?

Wilt u meer weten, of uw kind inschrijven voor de Buitenschoolse Opvang? Ga dan naar www.kinderdam.nl of neem contact op met onze afdeling Klantadvies via 010-4430036 of klantadvies@kinderdam.nl.

 

 

kiddoozz

Kiddoozz locatie Pico Bello aan de Buitenhofstraat 175, is iedere werkdag geopend van 7.30u tot 18.00 u. De locatie Pico Bello is een avontuurlijke BSO met een speelzolder en veel verschillende activiteiten ruimtes. U kunt hier terecht voor voorschoolse, naschoolse en vakantie-opvang voor uw kind(eren).

Wilt u graag meer weten, loop dan gerust eens binnen, de medewerkers van Kiddoozz geven u graag een rondleiding. Veel informatie kunt u rustig nalezen op de website www.kiddoozz.nl. Wanneer u nog vragen heeft kunt u ook telefonisch contact opnemen met het Centraal Bureau van Kiddoozz Kinderopvang op nummer 010-2041820 of per mail via info@kiddoozz.nl.

 

Tegemoetkoming van de overheid

Voor-en naschoolse opvang, inclusief vakantieopvang, vallen onder de Wet kinderopvang. Dit betekent dat ouders kinderopvangtoeslag kunnen aanvragen bij de Belastingdienst. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.toeslagen.nl.

Log in Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work