BuitenSchoolse Opvang (BSO) - Partou

Partou is een van onze partners voor de voorschoolse-, naschoolse en de vakantie-opvang. Partou biedt kinderopvang op zo’n 350 vestigingen in een groot deel van Nederland, in alle soorten en maten: dagopvang, peuteropvang, buitenschoolse opvang en gastouderopvang. Persoonlijke aandacht en plezier staan voorop. Met verrassende activiteiten inspireren we de kinderen, zodat ze spelenderwijs de wereld leren ontdekken.

Partou heeft 2 vestigingen waar de kinderen van de Provenier worden opgevangen. De kleuters en de leerlingen van groep 3 worden opgevangen aan de Walenburgerweg en de kinderen vanaf groep 4 worden opgevangen in buurthuis Propellor. De vestigingsmanager is Nicole Bijvoets.

Voorschoolse opvang

Op schooldagen is de BSO open van 7.00 uur tot 8.30 uur. Op een rustige wijze vermaken de kinderen zich tot het tijd is om naar de klas te gaan. De voorschoolse opvang bevindt zich aan de Walenburgerweg.

Naschoolse opvang

Er zijn 3 vormen van BSO opvang:

1. Naschoolse opvang

Bij Partou vangen we de kinderen op aansluitend aan de schooldag. Voor de Provenier betekent dit:
  • Korte middag (vanaf 15.00 uur tot 18.30 uur) en/of 
  • Lange middag (vanaf 12.30 uur tot 18.30 uur)
We halen de kleuters op uit de klas. De kinderen vanaf groep 3 verzamelen we op het groene plein voordat we naar de BSO lopen (aan het eind van de straat).

2. Ook opvang in vakantieweken...

Bij Partou kunt u kiezen voor verschillende soorten opvang. Zo kunt u niet alleen kiezen tussen opvang zonder vakantieopvang (40 weken) of mét vakantieopvang (52 weken), maar bieden we tevens twee tussenvormen (44 weken en 48 weken), waarbij u zelf kunt aangeven welke vakantieweken u opvang nodig heeft. In de vakanties zijn de vestigingen geopend van 7.30 tot 18.30 uur.

3. Incidentele opvang

Als u eens incidenteel opvang nodig heeft, dan is dat in overleg met de manager van het kinderverblijf ook mogelijk. Zowel na schooltijd als in de vakanties. Deze worden dan via automatische incasso bij u in rekening gebracht, waarna u hier ook weer een jaaropgave voor de belastingdienst van ontvangt.

Tegemoetkoming van de overheid

Voor-en naschoolse opvang, inclusief vakantieopvang, vallen onder de Wet kinderopvang. Dit betekent dat ouders kinderopvangtoeslag kunnen aanvragen bij de Belastingdienst. Voor meer informatie verwijzen wij u naar www.toeslagen.nl.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kijkt u op www.partou.nl of kunt u contact opnemen met Nicole Bijvoets, vestigingsmanager. U kunt contact met haar opnemen via telefoonnummer 06-22497151 en nicole.bijvoets@partou.nl.  

Partou heeft momenteel een wachtlijst waardoor het voor ouders handig is te weten dat er ook andere mogelijkheden zijn voor naschoolse opvang.

Vestiging De Albatoe - www.kiddoozz.nl/kdv-de-albatoe (Baljuwstraat 2)
Vestiging De vrijvoeters - www.kinderdam.nl (Bergselaan)


Ontwerp | HFCM onderwijs Realisatie | web2work